Zus Thijs Römer spreekt over zijn echtscheiding

Foto: VTM

Nadat het Openbaar Ministerie in november 2022 aankondigde dat acteur Thijs Römer strafrechtelijk zou worden vervolgd voor online zedendelicten met drie, toentertijd, minderjarige meisjes, kondigde zijn echtgenote – klassiek danseres Igone de Jongh begin 2023 op haar sociale media aan van hem te gaan scheiden.

In een gesprek met Weekend heeft Thijs’ zus, actrice Nienke Römer, zich uitgesproken over de scheiding van haar broer en vroegere schoonzus. “Ik vind iedere scheiding altijd verdrietig”, zegt ze. “Thijs en ik zijn natuurlijk zelf ook kinderen van gescheiden ouders, dus je hoopt altijd dat het niet zo gaat. Zeker voor de kinderen. Maar wij weten ook dat het goed kan komen.”

“Een scheiding hoeft dus geen ramp te zijn”, vervolgt Nienke. “Maar het is altijd verdrietig, je hoopt gewoon als iets mooi begint, dat het mooi blijft”, sluit de actrice af.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.