Dit zijn de toekomstplannen van ‘gravinfluencer’ Eloise

Brunopress.nl

In 2020 startte gravin Eloise van Oranje Nassau, het oudste kind van prins Constantijn en prinses Laurentien aan de Hogere Hotelschool The Hague in Amsterdam met een opleiding hotelmanagement.

Intussen zit de zogeheten ‘gravinfluencer’ er in haar laatste jaar, wat betekent dat ze voor een buitenlandse stage staat. Op de vraag van Weekend of ze daarbij kiest voor een klein boutiquehotel of juist een grote internationale hotelketen is Eloise echter heel duidelijk.

Ze heeft géén plannen om in de hotellerie te belanden. Met haar diploma bij de hand verwacht ze vooral in een managementfunctie in een heel andere bedrijfstak te belanden. Wat die bedrijfstak dan is? Daarover liet ze nog niet in haar kaarten kijken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.