25/02/2024
Antwerpen, BE 9 C

De Nederlandse showbiss

Verhuist Amalia voorlopig naar het buitenland?

Foto: RVD

Op 7 december 2023 vierde prinses Amalia, de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima haar twintigste verjaardag. Een bijzondere mijlpaal waaraan aan het hof op gepaste wijze luister werd gegeven. Na de roerige tijden die de kroonprinses doormaakte zal haar dat ongetwijfeld veel deugd gedaan hebben, denkt Story.

Haar negentiende verjaardag een jaar eerder verliep immers in mineur voor Amalia. En dat omdat er vanuit criminele hoek ernstige bedreigingen aan haar adres waren geuit. Hierdoor bracht ze noodgedwongen zowat al haar tijd ‘aan de ketting’ door, thuis op Paleis Huis ten Bosch.

Gelukkig vond ze rond diezelfde periode een toevluchtsoord in het buitenland. Meer bepaald in de Spaanse hoofdstad Madrid. Volgens een Spaanse royaltyjournaliste betrekt Amalia er zelfs “een eigen appartement in een chique woonwijk.” Moeten we daaruit afleiden dat Amalia voorlopig naar het buitenland verhuist? In ieder geval zou het onze kroonprinses van harte gegund zijn om haar nieuwe levensjaar in te gaan met wat minder beperkingen in haar leven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Martien Meiland: “Zo iemand hoef ik niet in huis”

Next Article

Zus Thijs Römer spreekt over zijn echtscheiding

You might be interested in …

Showbiss.nl