Zoveel verdient Maxime Meiland met sociale media

Copyright: Play4

Sinds haar familie met ‘Chateau Meiland’ en afgeleide programma’s een van Nederlands bekendste tv-families werd, gaat het Maxime Meiland financieel voor de wind. Ook met sociale media weet ze sindsdien goed haar brood te verdienen, dat schreef ze eerder al in haar biografie en bevestigt ze aan Weekend. 

Een combinatie van vier posts en drie stories zou haar zomaar 12.000 euro opleveren. Al is dat geld niet haar hoofdinkomen, dat blijft de serie: “Maar dat komt ook doordat we nu veel draaien voor het pension”, aldus Maxime. “Ik denk ook dat het meer afleveringen worden dan we hadden afgesproken, maar het is zonde om dat niet mee te nemen.”

Geen onlogische gedachtegang als je bedenkt dat elke extra aflevering ook weer meer geld in het laadje brengt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.