Corry Konings vol lof over haar kinderen

Foto: Peter De Smedt

Corry Konings zou niet zonder haar kinderen Joeri en Sharona kunnen. Eerst en vooral heeft de zangeres al drie prachtige kleinkinderen gekregen van haar dochter maar ook op professioneel gebied zijn haar kinderen uitermate belangrijk.

“Mijn zoon en dochter staan me bij zodat ik me kan focussen op mijn kerntaak, namelijk op tijd zijn en zo goed mogelijk zingen”, vertelt Corry aan Primo.

Dochter Sharona neemt de boekingen op zich, terwijl zoon Joeri achter de schermen zorgt dat de techniek van de zangeres tot in de puntjes geregeld is.

“Daarenboven hebben mijn kinderen ook nog een reisbureau dat gespecialiseerd is in reizen naar Finland, Noorwegen en Zweden. En ze verhuren vakantiewoningen in Spanje”, zegt Corry trots.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.