13/06/2024
Antwerpen, BE 18 C

De Nederlandse showbiss

Zou Wendy van Dijk ooit plastische chirurgie overwegen?

Foto: VTM

Dit is haar antwoord

Al op haar twaalfde debuteerde Wendy van Dijk op televisie in het AVRO-programma ‘Zoethout’, niet lang daarna gevolgd door het programma ‘Wat jij niet ziet’ bij dezelfde omroep. Maar het is pas sinds midden jaren 90 dat ze niet meer weg te denken is van het televisiescherm.

Inmiddels is Wendy de vijftig voorbij en houdt ze zich naast haar televisiewerk ook nog bezig met een online platform, gericht op vrouwen, dat zich focust op gezondheid, de zoektocht naar geluk en vooral enthousiasmeren voor en aansporen tot bewegen.

Weekblad Weekend was dan ook nieuwsgierig of de presentatrice zo natuurlijk mogelijk oud wil worden of dat ze misschien toch iets aan zichzelf zou laten veranderen. Haar antwoord luidde als volgt:

“Ik vind: schoonheid komt van binnenuit en dat blijkt uit alles. Als je goed beweegt en goed op je voeding let, afgestemd op wat voor jou goed werkt, dan ga je stralen.”

Als je goed bent voor jezelf en op tijd op de rem gaat staan, kom je volgens Wendy al een heel eind: “Geluk staat eigenlijk voor dat je weet wat voor jou werkt, dat is heel belangrijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Martijn Krabbé lost verwachtingen niet in met nieuw programma

Next Article

Dit zijn de dromen van zanger Gerard Joling

You might be interested in …

Showbiss.nl