Martijn Krabbé lost verwachtingen niet in met nieuw programma

Byadmin

18/03/2023
Foto: Tom Suyk

Fans van Martijn Krabbé kunnen blij zijn want hun favoriete presentator is na 10 maanden terug te zien op tv. En ze kunnen nog meer blij zijn want hij is niet één, niet twee, maar wel liefst drie keer in het uitzendschema van RTL terechtgekomen.

Martijn verdween enkele maanden van het scherm nadat zijn kijkcijferhit ‘The Voice Of Holland’ van het scherm werd gehaald. Sindsdien was hij nog maar weinig te zien in een programma.

Maar nu is hij weer terug met drie toppers van formaat: ‘Better Than Ever’, ‘Kopen Zonder Kijken’ en ‘Race Across The World’.

Al zijn ze niet meteen erg tevreden met de kijkcijfers van dat laatste programma. Tina Nijkamp, kijkcijferanalist had er meer van verwacht. “Deze matige score zat er wel in. Een groot programma beginnen op een verkiezingsavond is een groot risico”, schrijft ze.

De avond waarop ‘Race Across the World’ werd uitgezonden, keken anderhalf miljoen Nederlanders naar NPO1 waar iedereen in spanning zag hoe Caroline van der Plas een zege binnenhaalde met haar jonge politieke partij BB.

Maar Tina gelooft ook in het programma en vermoed dat het programma volgende week wel betere kijkcijfers zal halen. De reacties op Twitter waren ook overwegend positief, dus het zit wel goed. RTL4 liet weten we tevreden te zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

Byadmin

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.