24/02/2024
Antwerpen, BE 7 C

De Nederlandse showbiss

Zo vermogend is Wendy van Dijk

Foto: VTM

Hoewel haar carrière al enkele jaren in een neerwaartse spiraal lijkt te zitten nadat enkele van haar programma’s flopten, lijkt presentatrice Wendy van Dijk zich financieel nog niet al te veel zorgen te hoeven maken.

Party zocht namelijk uit hoe het met haar financiën gesteld is en dat blijkt allemaal best mee te vallen. Zo zou Wendy nog steeds een vetbetaald contract hebben bij haar werkgever SBS6. Hoewel ze buiten ‘Wie van de Drie’ de laatste tijd geen grote programma’s meer presenteert, zou Wendy nog steeds maar liefst 1,1 miljoen euro per jaar verdienen.

En ook haar vastgoedportefeuille is nog goed gevuld: Wendy bezit namelijk drie huizen in het plaatsje Nigtevecht. Hoewel de waarde van de huizen samen zeker op zo’n 5 miljoen mag geschat worden, betaalde Wendy er destijds in totaal iets onder de 2,4 miljoen voor en ze heeft er een hypotheek van 2.050.000 euro op. Er rust dus maar liefst een overwaarde van zo’n 2,6 miljoen euro op. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Wendy’s vermogen op zo’n 4 miljoen euro geschat wordt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Rachel Hazes bestolen

Next Article

Zo gaat het nog met ‘gevallen’ Matthijs van Nieuwkerk

You might be interested in …

Showbiss.nl