Foto: William Rutten / SBS6

In een interview met Story heeft Rachel Hazes wereldkundig gemaakt dat ze haar voormalige assistent Nino Wilkes ontsloeg omdat hij haar voor zo’n 70.000 euro bestolen zou hebben. Dat ontslag kwam er al eind juni 2021, maar nu pas onthult Rachel de ware reden erachter. Ook geeft ze toe nooit officieel klacht te hebben ingediend omdat Nino nu eenmaal de zoon van haar – toenmalige – hartsvriendin Rosanna Kluivert is.

Story kon na het relaas van Rachel ook niet anders dan ook Nino zelf, die momenteel achter de schermen werkt bij ‘RTL Boulevard’ en bezig is met de opstart van een eigen schoenenlabel, om een reactie te vragen. En die kreeg het weekblad ook.

Al hield Nino het kort: “Ik heb destijds ook altijd gezegd dat ik het niet professioneel vind om inhoudelijk in te gaan op mijn werkzaamheden bij Rachel. Dus ik ga daar niks over zeggen”, klinkt het. “Ik ben superdruk met mijn podcast, schoenenmerk en werk bij televisie. Ik kijk daarom ook graag vooruit”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.