Zo gaat het nog met ‘gevallen’ Matthijs van Nieuwkerk

Foto: SBS6

Sinds hij in november 2022 plots van het scherm verdween na aantijgingen van tiranniek, grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij ‘De Wereld Draait Door’, hoorden we nog maar weinig nieuws over Matthijs van Nieuwkerk, eens zowat ’s Nederlands televisiegod op het scherm.

Maar nu geeft een van zijn vrienden, voormalig vaste talkshowgast bij ‘DWDD’ Alexander Klöpping toch een update over hoe het nu met hem gaat. Alexander bevestigt na een bezoek bij Matthijs thuis: “Als ik nu naar hem kijk, dan zie ik gewoon iemand die heel erg tot rust gekomen is”, citeert Party hem. “Omdat hij ook echt wel uit een tijd komt waarin alles heel hectisch was en het hem, denk ik, een beetje boven het hoofd was gegroeid.”

Matthijs lijkt dus helemaal uitgerust en zou dus ook klaar zijn voor een nieuwe (televisie-)uitdaging in zijn leven. Wij zijn alvast benieuwd of die er nu ook snel komt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.