15/04/2024
Antwerpen, BE 7 C

De Nederlandse showbiss

Zo reageert Rachel Hazes op veroordeling Yvonne Coldeweijer

Foto: William Rutten/SBS6

Yvonne Coldeweijer moet ten laatste woensdag de video offline halen waarin zij bepaalde uitspraken over Rachel Hazes doet. En Coldeweijer mag de moeder van Roxeanne en André Hazes nooit nog ‘gecremeerde kroket’ noemen.
De voorzieningenrechtbank van Amsterdam heeft daarover maandag uitspraak gedaan, dat tot grote vreugde van Rachel Hazes.

“Zo, laat het voor eens en altijd even duidelijk zijn. Ik ben niet degene gewest die een brief van haar zoon heeft gelekt of heeft ingegrepen bij zijn behandeling in Spanje. Verder begrijp ik best dat je je als BN’er sommige dingen moet laten welgevallen, maar je hoeft ook niet alles te pikken. Sommige uitspraken gaan mij namelijk wel net iets te ver en dan moet je toch even voor jezelf opkomen. De tegenpartij gaf aan in de rechtbank ‘dat je sommige dingen met een korreltje zout moet nemen, omdat het een Juicekanaal betreft’. Nou ik vind dus van niet en ik hoop dat ik een voorbeeld ben voor andere mensen die zoiets ook wordt aangedaan door een Yvonne Coldeweijer of andere Juice kanalen”, besluit Rachel Hazes op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Paul de Leeuw wil dolgraag oppas-opa worden

Next Article

Ontsnappingsclausule mogelijk voor Marco Borsato?

You might be interested in …

Showbiss.nl