Ontsnappingsclausule mogelijk voor Marco Borsato?

Foto: VTM

Slachtoffer Marco Borsato maakt haar eisen bekend

Enkele jaren geleden stonden alle bladen er vol van: Marco Borsato had zijn vrouw Leontine Ruiters bedrogen. Inmiddels leek het koppel mekaar stilaan toch terug te vinden en werden ze regelmatig samen gespot.

Ondertussen is er weer heel wat extra gebeurd in het leven van dé ooit zo populaire zanger van Nederland. Onlangs werd bekend dat er sprake was van grensoverschrijdend gedrag en nu zouden hier ook bewijzen van zijn opgedoken.

Toch zou er volgens misdaadexpert John van de Heuvel mogelijks een ontsnappingsclausule kunnen zijn voor Marco.

“Het is namelijk wel afhankelijk van hoe de rechtbank het weegt”, lichtte John toe aan Party. “Bij Glennis Grace (bestraft voor agressie in supermarkt) heeft de rechtbank meegewogen dat ze ook publicitair het nodige over zich heen heeft gehad”, aldus John. Dit zou volgens hem ook hier mogelijk kunnen zijn. Daarnaast is de eis van de jonge vrouw van 23 jaar toch wel opmerkelijk. “In dit geval weet ik dat zij heeft gezegd: ‘Ik hoef geen geld. Ik wil alleen dat hij erkent dat hij fout heeft gezeten'”, aldus John van den Heuvel aan Party

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.