Paul de Leeuw wil dolgraag oppas-opa worden

Foto: VTM

Door het weinige televisiewerk dat hem vorig jaar te beurt viel, heeft Paul de Leeuw kunnen genieten van de vrijheid om eens langer van huis te zijn met zijn man. Zijn droombestemming om te wonen is New York.

Omdat hij nog graag veel contact houdt met zijn kinderen  Kas (21) en Toby (20) is het er nog niet van gekomen. Hij geeft trouwens grif toe later graag kleinkinderen te willen krijgen “Ja, dan wil ik oppas-opa worden!”, klinkt hij superenthousiast in Party.

Zonder kinderen was Paul al lang vertrokken geweest. Ook al om van de kritiek die hij de laatste tijd te verduren krijgt vanaf te zijn.

Het commentaar die Paul bijvoorbeeld krijgt op zijn programma ‘Busje Komt Zo’, is soms echt wel heftig. “Ik vond ‘Busje’ ontzettend leuk om te maken”, geeft hij zelf toe in Party.

“En als het dan onvoldoende wordt bekeken en er wordt besloten om het niet verder te maken, dan heb ik daar wel even de hele zomer mee gezeten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.