Zo leerde Bonnie St. Claire John de Bever kennen

Op 30 september en 1 oktober zal zangeres Bonnie St. Claire te zien zijn in ‘De Bevers Live’, van haar collega John de Bever en diens man Kees. Iets waar ze heel erg naar uitkijkt, ook al hebben John en zij elkaar nog maar één keer in levende lijve ontmoet.

Hun eerste kennismaking gebeurde zelfs niet live, vertelt de zangeres aan Party.

“Ik had John zien mee doen aan ‘Expeditie Robinson’”, vertelt ze. “Normaal kijk ik daar niet naar, maar ik viel er een keer zo middenin en toen kwam John in beeld. Hij leek me meteen een ontzettend aardige man”, vervolgt ze. “Vanaf de bank, dus van veraf, voelde ik al een soort klik. En die werd alleen maar bevestigd toen we elkaar fysiek troffen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.