Zo kon Karin Bloemen haar paniek- en stress-eten loslaten

Een tijdje geleden gaf de weegschaal van cabaretière Karin Bloemen plots 25 kilo minder aan. En daar kwam helemaal geen maagverkleining of liposuctie bij kijken. Maar wel gewoon opletten met wat er wel of niet op haar bordje kwam.

“Geen brood, geen zuivel, geen suiker, geen fruit, geen koolhydraten”, klonk haar opsomming in Party. “Dan blijft er over: sla, tomaten, avocado, noten, vlees, vis en groenten. Alleen proteïne.” En dat wierp zijn vruchten af. Bovendien ervaarde Karin nog meer voordelen van haar nieuwe eetgewoonte.

“Ik viel niet alleen 25 kilo af, maar het hielp me ook mijn ingesleten gedragsproblemen op het gebied van paniek- en stress-eten los te laten.” De cabaretière had er dus last van dat ze op momenten van stress en/of paniek haar emoties probeerde weg te eten. Inmiddels is Karin wel weer wat kilootjes aangekomen en draagt ze maatje 44, 46. “Ik zal mijn hele leven moeten opletten dat ik niet maat 50 aantik”, beseft ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.