Deze collega blijft Gordon steunen

Foto: William Rutten / SBS6

Na de nogal pijnlijke relatiebreuk met zijn ex-verloofde Gavin Rozario, kreeg zanger en presentator Gordon recent een nieuwe tegenslag te verwerken. Zijn klacht voor smaad en laster tegen journalist Evert Santegoeds werd door het Openbaar Ministerie immers onontvankelijk verklaard en bijgevolg geseponeerd. De klacht kwam er na een publicatie van Evert in Privé over voornoemde relatiebreuk.

Door sommige van Gordons collega’s zal ongetwijfeld eens goed gegniffeld zijn bij dit nieuws, denkt Party. Het is immers geen geheim dat de Amsterdammer de voorbije jaren meer vijanden dan vrienden maakte binnen de showbizz. Toch blijft één collega hem onvoorwaardelijk steunen, de Rotterdamse diva Patricia Paay.

“Ik ken het. Je voelt je al rot en vervolgens wordt je nog verder de ellende ingetrapt”, begint ze haar steunbetuiging aan Gordon op sociale media. “Het lijkt dan wel of sommige mensen geen gevoel hebben. Alleen maar omdat ze wat te vertellen hebben. Het is dan heel moeilijk om je mond te houden”, spreekt Patricia uit ervaring. Ook zij kwam in het verleden al meermaals negatief in de publiciteit, en ze kon daarbij ook steeds op haar maatje Gordon rekenen. Dus nu keert ze met plezier de rollen eens om.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.