Zanger Peter Beense denkt aan stoppen om vaker bij zijn kleinzoon te kunnen zijn.

Foto: Showbiss.nl

De zanger kampt tegenwoordig met zo’n zware rugklachten dat hij een stoeltje op het podium nodig heeft.

Een andere factor die wel eens heel belangrijk kan worden in zijn beslissing is het feit dat zijn dochter Melanie met haar gezin in het Zuid-Spaanse Carihuela woont waar ze een brasserie uitbaten. Hierdoor kan Peter zijn kleinkind niet zo vaak zien als hij zelf zou willen.

De zanger geeft aan fulltime van zijn kleinzoon te willen gaan genieten. “Ik weet niet of ze dan nog in Spanje wonen. Maar het lijkt me wel leuk om bij hen in de buurt te gaan wonen”, droomt Peter.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.