15/04/2024
Antwerpen, BE 8 C

De Nederlandse showbiss

Marie Verhulst: “Ik heb nog nooit gedacht: laat me met rust”

Foto: VRT

De opnames voor het vijfde seizoen van “De Verhulstjes” zijn begonnen.

Wanneer Story aan Marie Verhulst vraagt wat de kijker mag verwachten, antwoordt ze het volgende: “Opnieuw het leven zoals het is. We zijn weer naar Saint-Tropez getrokken, maar de camera’s volgen ons ook tijdens ons werk. De mensen zijn nieuwsgierig naar hoe we zijn en op die manier kunnen we de echte versie van onszelf tonen.”

Marie vindt het erg leuk dat ze reacties krijgt op de goede band met haar broer Viktor. Veel ouders schrijven dat hun kinderen veel ruzie maken maar dat ze hopen dat ze later zo goed overeenkomen als broer en zus Verhulst. “Er is hoop, want Viktor en ik kwamen tot tien jaar geleden ook niet overeen”, grapt Marie.

Wanneer de reporter vraagt of Marie veel wordt aangesproken op straat, geeft ze aan dat dit eigenlijk altijd al het geval is geweest. “Toen ik klein was, keken de mensen al in onze winkelkar en maakten ze foto’s. En mijn vader heeft daar altijd goed op gereageerd. Wie een foto wilde, mocht dat. Omdat dat de mensen zijn die naar je muziek luisteren en naar je tv-programma’s kijken. Ik heb nog nooit gedacht: laat me met rust.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Zanger Peter Beense denkt aan stoppen om vaker bij zijn kleinzoon te kunnen zijn.

Next Article

Koningin Máxima trots op de speciale band tussen haar dochters

You might be interested in …

Showbiss.nl