22/06/2024
Antwerpen, BE 19 C

De Nederlandse showbiss

Wilfred Genee: “Dit programma bleef over”

Foto: Showbiss.nl

De kijkcijfers van heel wat programma’s bij SBS6 lagen soms bijzonder laag. ‘Vandaag Inside’ bleef wel goed scoren en dat tot grote opluchting van Wilfred Genee en Johan Derksen. Ze worden nu wel eens gezien als de redders van SBS 6.

“Ik vind dat relatief. Het ene moment ben je geweldig, het volgende kun je er niets meer van/ maar wat wel fijn en leuk is, en wat we allemaal niet verwacht hadden, is dat het zo goed zou uitpakken met het programma. We hebben al die jaren voetbal gedaan, hebben het steeds breder gemaakt en zijn het dagelijks gaan doen”, vertelt Wilfred aan Weekend.

Zoveel succes had Genee niet verwacht. Hij had er wel vertrouwen in dat er potentie in zat, maar niet in de mate zoals het nu is.

Eigenlijk was Wilfrid veel liever voetballer of volkszanger geworden, ook al kan hij beide niet. “Gelukkig heb ik de mazzel dat ik een redelijk brede achtergrond heb. Ik heb gestudeerd en kan wel redelijk uit mijn woorden komen, en dit programma bleef als het ware over. Maar de chemie is onderling is ook heel belangrijk. We zijn zo anders, zo verschillend van elkaar, waardoor het uiteindelijk weer werkt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Goed nieuws voor de fans van Alberto en Van Leemhuyzen!

Next Article

Zanger Peter Beense denkt aan stoppen om vaker bij zijn kleinzoon te kunnen zijn.

You might be interested in …

Showbiss.nl