14/04/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Zanger Lee Towers is duidelijk: “Gewoon zeggen: ‘klaar en weg.’”

Foto: Peter De Smedt

Lee Towers komt weer thuis in Rotterdam

Na meer dan 34 jaar aan de Scheveningse kust te hebben gewoond, komen zanger Lee Towers en zijn vrouw Laura sinds kort weer thuis in Rotterdam. De stad van wiens haven hij ambassadeur is.

Al geeft hij wel toe dat zo’n verhuizing voor een man van zijn leeftijd erg slopend is. Zeker wanneer je kleiner gaat wonen. En hoewel het nieuwe appartement van Lee en Laura nog steeds betrekkelijk groot is, bleken ze toch nog heel wat spullen te veel te hebben.

Gelukkig konden ze heel wat van hun spullen verdelen onder hun vier kinderen, elf kleinkinderen en twee achterkleinkinderen. Maar ook de kringloopwinkel mocht mee genieten van Towers’ verhuizing.

“Alles wat over was en onze naasten niet wilden hebben, brachten we naar de tweedehandswinkel. Niet meer over nadenken, gewoon zeggen: klaar en weg.”

Helaas voor de betreffende winkel zullen ze waarschijnlijk nooit weten dat ze de spullen van de bekende Lee Towers in handen hebben: “Het is allemaal via de verhuizer weggebracht. Gewoon anoniem dus,” lacht Lee.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Wolter Kroes: “Mensen riepen ‘kikkertje’ naar me.”

Next Article

Definitieve breuk tussen Leontine en Marco Borsato?

You might be interested in …

Showbiss.nl