22/06/2024
Antwerpen, BE 18 C

De Nederlandse showbiss

Definitieve breuk tussen Leontine en Marco Borsato?

Foto: Dirk Verbocht

Het gevonden bewijsmateriaal zou té veel doorwegen

Een huwelijk van 22 jaar en een warm gezin met drie kinderen…, dat is hetgeen dat naar verluidt definitief verleden tijd zou zijn voor Leontine en Marco.

Ze bleef altijd trouw aan haar gezin, ondanks de avontuurtjes van de zanger en kwam dus nog af naar het verjaardagsfeest van haar ex-schoonmoeder Mary Borsato.

De laatste tijd lijkt ze echter meer afstand te nemen van haar ex-man en haar verleden. Ze vond ook opnieuw de liefde bij John Huiberts.

Mogelijks hebben de uitlatingen van misdaadjournalist John van den Heuvel hier een rol in gespeeld. Het openbaar ministerie heeft nog steeds niet geconcludeerd of Marco vervolgd gaat worden, maar John van den Heuvel zegt: ”Ik sluit dit zeker niet uit”, zo verneemt Party.

In de podcast ‘Ongefilterd’ zegt John dat hij zich ‘te pletter’ is geschrokken toen hij de bewijsstukken in de zaak tegen Marco onder ogen kreeg. Hij vreest dat de voorheen populairste zanger van Nederland op de blaren zal moeten zitten. Volgens de crime-expert zijn er “bewijsmiddelen die ertoe zouden kunnen leiden dat hij veroordeeld zou worden”, verneemt Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Zanger Lee Towers is duidelijk: “Gewoon zeggen: ‘klaar en weg.’”

Next Article

Tv-koningin Linda de Mol: “Mensen mogen je nog van hun erf afschieten.”

You might be interested in …

Showbiss.nl