20/04/2024
Antwerpen, BE 10 C

De Nederlandse showbiss

Zanger George Baker: “Niks geregeld voor mijn uitvaart”

Foto: Showbiss.nl

Zanger George Baker is inmiddels een krasse zeventiger. En dat voelt hij bij momenten best. Niet alleen duurt het ’s ochtends even vooraleer hij goed op gang komt, ook een coronabesmetting in maart 2021 en een dubbele longontsteking in de herfst van dat jaar lieten zich flink voelen. Hierdoor stond de zanger maar liefst anderhalf jaar noodgedwongen aan de kant. Pas sinds januari van dit jaar treedt hij opnieuw op.

Ongetwijfeld doet een dergelijk voorval een man van Georges gezegende leeftijd stilstaan bij de eindigheid van zijn bestaan. Weekend wou dus weleens van George weten of hij enigszins voorbereid is op het onvermijdelijke: “Mijn testament heb ik lang geleden al in orde gebracht. Daar wacht je niet mee totdat je ziek wordt”, antwoordt de zanger. “Ik heb een vrouw en kinderen dus als ik ga wil ik ze verzorgd achterlaten.”

Anderzijds heeft hij voor zijn uitvaart nog helemaal niets geregeld: “Dat vind ik niet belangrijk”, klinkt het. “Er zijn wat muziekstukken die ik erg mooi vind en het zou wel fijn zijn als die gedraaid worden. Maar als ze het per ongeluk vergeten, is dat jammer”, vervolgt George. “Je moet niet na je dood willen regeren, dat is iets voor de nabestaanden”, besluit hij nuchter.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Henny Huisman blikt terug op “Beter Laat Dan Nooit”

Next Article

Koning Willem-Alexander: “Dat is onbetaalbaar”

You might be interested in …

Showbiss.nl