Henny Huisman blikt terug op “Beter Laat Dan Nooit”

Foto: William Rutten / SBS6

Henny Huisman heeft er ondertussen de opnames voor Beter Laat Dan Nooit opzitten, Weekend ging bij de immer sympathieke presentator langs om te vragen hoe de reis verlopen was.

“Geweldig, het was zo onvoorstelbaar goed geregeld”, gaat Henny van start. “Alles klopte, dat was op zich al een feest.”

De presentator geeft aan dat hij wel een paar dagen nodig had om te bekomen van de reis. “Ik heb 45 uur in een vliegtuig gezeten en 25 uur in een bus. We hebben daarnaast iets van 34 verschillende activiteiten ondernomen” zegt Henny trots.

Hoewel de reisgenoten van Henny erg uiteenlopende personages waren, bleek de groep het toch ontzettend goed met elkaar te kunnen vinden zo blijkt. 

“Er is onderling geen haat, nijd of jaloezie ontstaan. De groep was ontzettend goed gecast”, besluit Henny.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.