Zanger George Baker bergt grote droom op

Foto: Showbiss.nl

Nu hij stilaan hersteld is van long covid na een coronabesmetting en longontsteking vorig jaar, heeft zanger George Baker zich voorgenomen niets meer te gaan plannen en zijn leven gewoon dag per dag te bekijken. Ook al betekent dat dat hij een van zijn dromen moet opbergen.

“Ik had ooit een droom om te gaan acteren”, onthult hij in Story. “Een slechterik in een serie of zo. Maar daar moet je zelf achteraan. Je inschrijven bij castingbureaus. Dat doe ik niet”, vervolgt de zanger.

Zingen blijft hij gelukkig wel doen. “En de rest van mijn tijd breng ik met mijn lieve vrouw Blanche en de familie door. Dat is toch een stuk belangrijker”, laat hij optekenen als conclusie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.