Hartelijke hereniging voor Linda de Mol

Foto: VTM

Bij het Amsterdam Diner verscheen Linda de Mol voor het eerst sinds het uitbreken van het ‘The Voice of Holland’-schandaal nog eens op een rode, of in dit specifieke geval blauwe, loper. Ondanks een polsblessure zag Linda er stralend uit. ‘Jeroen Rietbergen’ was dan ook allerminst een gespreksonderwerp tijdens het Amsterdam Diner.

Wat er des te meer over de tongen ging was de hartelijke hereniging tussen tv-royalty en echte royalty die plaatsvond tijdens het society-evenement. 

Zo kletste Linda gezellig bij met prinses Mabel, die ze in 2018 interviewde voor haar eigen maandglossy LINDA. Dat het overduidelijk een heel blij weerzien was tussen ’s lands tv-koningin en ’s lands rijkste prinses kon Story vastleggen op de gevoelige plaat.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.