Maxime Meiland: “Zij is ontspoord”

Copyright: Play4

In een interview met Weekend heeft tv-gezicht Maxime Meiland enkele collega-BN’ers behoorlijk op hun nummer gezet. Daarbij was duidelijk dat de jongste Meiland-dochter neemt geen blad voor de mond neemt.

Zo zei ze over Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis die sinds hun breuk haar geld verdient door haar lichaam te ‘verkopen’ op OnlyFans, onder meer het volgende: “Ik denk dat Nicol de bekendheid niet aankon, want zij is in mijn ogen wel een beetje ontspoord. Dat vind ik alleen maar treurig”, aldus Maxime.

“Peter en zij zijn in een korte periode bekend geworden en je moet een dikke huid hebben om daar goed mee om te gaan. Ik denk dat dit haar niet helemaal gelukt is”, meent Maxime.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.