Zanger Frans Duijts al 25 jaar samen met ‘zijn’ Marloes

Byadmin

04/05/2023
Foto: Showbiss.nl

Meer dan 25 jaar al vormt zanger Frans Duijts een paar met zijn vrouw Marloes. Hun liefde werd inmiddels bezegeld met drie prachtige dochters.

En die liefde is ook nog lang niet uitgeblust, verzekert de zanger in Story. “Er zijn nog steeds momenten dat ik tot over mijn oren verliefd op haar ben”, stelt hij. “Ik vind het heel bijzonder om met haar mijn leven te mogen delen. En dat die verliefde gevoelens blijven. Niet elke dag, maar onze liefde is allesbehalve uitgeblust”, is Frans Stellig.

Marloes en hij blijven dan ook aan hun liefde werken. Ze zien hun relatie niet als iets vanzelfsprekends: “We zoeken bewust naar mooie momenten. Om samen te zijn, om uit te gaan, om romantisch te tafelen. Nu de kinderen meer op eigen benen staan zijn die momenten er ook vaker”, besluit Frans

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

Byadmin

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.