06/06/2023
Antwerpen, BE 25 C

De Nederlandse showbiss

Albert Verlinde maakte kennis met de keerzijde van het bekend zijn

Albert Verlinde is van vele markten thuis. Niet alleen was hij jarenlang een vaste waarde op televisie als entertainmentdeskundige, eerst bij ‘RTL Boulevard’ en later bij ‘Shownieuws’, ook is hij al meer dan twintig jaar een van Nederlands meest succesvolle theaterproducenten. In de media profileert hij zich dan ook als een uitgesproken persoonlijkheid met het hart op de tong. Party vroeg zich af in hoeverre dat beeld overeenkomt met hoe Albert in zijn privéleven is.

“Ik denk inderdaad dat ik wel redelijk een open boek ben”, bekent Albert. “Heel lang heb ik ook geroepen dat ik dat fantastisch vond. Dan keek ik naar Amerika en Oprah Winfrey, waar we altijd alles van wisten en meekregen. Zodoende ging het er in mijn beleving een beetje bij horen dat wanneer je dagelijks op tv bent de mensen weten wie je bent en hoe je leeft.”

Lange tijd deelde Albert dan ook zowat alles wat er maar te delen viel over zijn privéleven: over zijn ouders, over zijn partner Onno en noem maar op.

Maar toen er een beetje tegenspoed kwam, realiseerde hij zich dat hij intussen wel heel erg publiek bezit geworden was. Waardoor iedereen ook heel erg naar je kijkt als het een keertje misgaat.

“Dat is de keerzijde van het bekend zijn”, meent Albert. “Ik heb daarvan geleerd, vandaar dat ik nu niet meer van de daken schreeuw hoe het precies zit met mijn liefdesleven. Onno en ik hebben het leuk samen, maar de details houden we nu voor onszelf”, klinkt het.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Caroline van der Plas te gast in jubileumseizoen College Tour

Next Article

Zanger Frans Duijts al 25 jaar samen met ‘zijn’ Marloes

You might be interested in …

Showbiss.nl