15/04/2024
Antwerpen, BE 7 C

De Nederlandse showbiss

Lee Towers toegevoegd aan line-up De Bevers Live in Ahoy

Foto: Peter De Smedt

Nadat De Bevers vorige week heel politiek Nederland gek hebben gemaakt met de aankondiging van Caroline van der Plas als gastartiest maakten John de Bever en Kees bekend dat ook Lee Towers te gast is bij De Bevers Live in Ahoy (RTM-stage) op 30 september en 1 oktober. Eerder werd ook al bekend dat Wilfred Genee en Johan Derksen te zien zijn. De line-up van De Bevers Live in Ahoy is dan zo goed als rond, de laatste gastartiesten worden in een later stadium bekendgemaakt.

“Het was al een ontzettende verrassing toen John en Kees voor mijn deur stonden. Toen ze mij ook nog uitnodigden om een special guest te zijn bij hun concert in Ahoy was dat natuurlijk helemaal fantastisch. Wij gaan er een feestje van maken!” Aldus Lee Towers

John en Kees lieten in een reactie weten: “Mr. Ahoy ‘Lee Towers’ is aanwezig bij onze shows in Rotterdam Ahoy! Hij is misschien wel één van de grootste artiesten van NL. De man die deze muziek tempel groot heeft gemaakt. Wij zijn vereerd dat wij met deze klasse artiest mogen samenwerken. En wij kunnen natuurlijk niet wachten om de laatste gastartiesten ook bekend te maken, maar nog even geduld!

Bij dit ‘huiskamer’ concert is iedereen meer dan welkom. Jong en oud, vriendengroepen of de hele familie: de enthousiaste gastheren John en Kees ontvangen ze allemaal graag. De ‘huiskamer’ concerten op 30 september en 1 oktober beloven, met een stoet aan bekende artiesten, één groot spektakel te worden. Uiteraard zal John zijn gasten ook persoonlijk trakteren op zijn meeslepende repertoire. Nummers die we allemaal kennen en koesteren. En dát zullen ze in Rotterdam gaan horen.

Ga voor meer informatie naar http://www.debeverslive.nl

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Zanger Frans Duijts al 25 jaar samen met ‘zijn’ Marloes

Next Article

Radio dj’s Jamie & Olivier vieren albumrelease Ed Sheeran

You might be interested in …

Showbiss.nl