Yvonne Coldeweijer haalt uit naar Mattie Valk

Foto: Qmusic

Dat Yvonne Coldeweijer geen blad voor de mond neemt en zo haar eigen mening heeft over elke bekende Nederlander waar dan ook, dat is geen geheim meer. Dit keer is Mattie Valk aan de beurt.

Dit keer wist Yvonne te vertellen dat ze via enkele goede bronnen te weten is gekomen dat Mattie zich meer dan eens verwerpelijk heeft gedragen. Meer dan tien bronnen wisten Coldeweijer dit te vertellen en daardoor is de juicekoningin het zeker.

De reden? Zijn relatiebreuk met Kirsten Willemstein in 2016 en de geboorte van ‘hun tweeling’. Mattie bleek uiteindelijk niet de biologische vader van de kinderen te zijn en dat leidde tot een breuk tussen Kirsten en Mattie.

Dat was geen fijne periode voor Kirsten en ze heeft heel wat te verduren gekregen. Maar als we Yvonne mogen geloven was Mattie wel op de hoogte dat hij niet de biologische vader was. Mattie wist immers dat hij geen kinderen kon krijgen en moet dus meteen geweten hebben dat Kirsten niet van hem zwanger kon zijn.

Maar Mattie zag af van het vaderschap. “ze zijn geboren, te vroeg, en er werd bekend dat ze waarschijnlijk gehandicapt door het leven zouden gaan. Daardoor zou Mattie hebben gezegd: ‘Ik verbreek de relatie’. De rest mogen jullie allemaal zelf lekker invullen. Ik vind het te pijnlijk om te bespreken”, zegt Yvonne op haar juicekanaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.