De kinderplannen van Samantha Steenwijk en haar vrouw Daisy

Foto: VTM

Feest ten huize Samantha Steenwijk. De zangeres en haar vrouw Daisy zijn dit jaar maar liefst zestien jaar samen én tien jaar getrouwd. Misschien wel hét ideale moment om aan gezinsuitbreiding te denken? In het verleden maakte Samantha er geen geheim van dat ze graag een gezin zou willen. Ze wist zelfs al hoe zij en Daisy het concreet zouden aanpakken.

“Daisy is degene die ons kindje zal dragen”, vertelde ze destijds aan Story. “Een kindje uit mijn eicel en een voor ons bekende donor. Zo wordt het echt een kind van ons drieën.” De naam van de zaaddonor hielden ze bewust geheim, al gaf Samantha wel nog mee dat ze deze zeker zouden delen met hun toekomstige zoon of dochter.

Helaas is de kleine Steenwijk er nog steeds niet gekomen. Hun kinderwens werd voor bepaalde tijd opgeschort nadat Daisy opbiechtte een affaire te hebben gehad. Gelukkig wist het koppel hun problemen wel samen te overwinnen, getuige ook hun recente liefdesreis naar het eiland Jamaica.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.