22/06/2024
Antwerpen, BE 14 C

De Nederlandse showbiss

Mart Hoogkamer vlucht weg door Yvonne Coldeweijer

Foto: William Rutten / SBS6

Wanneer Yvonne Coldeweijer op dreef is en je zit in haar vizier, dan kan je maar beter uitkijken. Althans dat is toch wat Mart Hoogkamer dacht. Hij dacht rustig te kunnen genieten in de sauna toen Yvonne over hem ging postten.

Dat gebeurde in september vorig jaar. Yvonne stuurde toen allerlei posts de wereld in waaruit bleek dat Mart contact had gezocht met andere dames op Snapchat.

Jennifer, de vriendin van Mart heeft altijd veel vertrouwen in Mart gehad. Dat vertelt ze in een gesprek met een YouTube-kanaal.

“Eigenlijk ben ik helemaal niet zo jaloers. Ik ben in een vorige relatie wel heel jaloers geweest, maar het is ook mar net wat diegene voor jou gevoeld heeft.”

In datzelfde gesprek wist ze ook te vertellen dat Mart helemaal geen snapchat heeft en dat het alleen maar juice was, was Coldeweijer vertelde. “Mart belde me op en vroeg me om te kijken op haar juice-kanaal. Mijn hart ging er wel even sneller van kloppen. Maar Mart is de sauna uit gerend omdat hij er geen goed gevoel bij had. Hij stelde me wel gerust en zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Albert Verlinde stopt als theaterproducent

Next Article

Yvonne Coldeweijer haalt uit naar Mattie Valk

You might be interested in …

Showbiss.nl