24/02/2024
Antwerpen, BE 7 C

De Nederlandse showbiss

Yvon Jaspers vervult bijzondere rol bij huwelijk boerin Bertie

Foto: Linelle Deunk / KRO-NCRV

De Zeeuwse boerin Bertie en haar grote liefde Rosita ontmoetten elkaar voor het eerst tijdens de opnames van Boer Zoekt Vrouw’ in 2014. Hoewel ze toen niet samen verder gingen, vonden ze uiteindelijk alsnog het geluk bij elkaar. Het programma heeft dan ook een bijzondere plaats in hun hart.

En dus mocht ook presentatrice Yvon Jaspers, die inmiddels een goede vriendin werd van het koppel, niet ontbreken op hun ‘grote dag’. Ze vervulde bovendien een bijzondere rol: “Yvon heeft de dag aan elkaar gepraat en een grappige speech gegeven”, blikt Bertie terug in Weekend. “Heel bijzonder dat ze erbij was. Yvon zat namelijk midden in de opnames van Boer Zoekt Vrouw’.”

Oorspronkelijk hadden Bertie en Rosita zelfs een nog meer bijzondere rol in gedachte voor Yvon: “We wilden haar eigenlijk het liefst als trouwambtenaar”, onthult Bertie. “Maar BABS voor één dag is helaas niet mogelijk op het eiland.” Maar gelukkig lukte het Bertie en Rosita alsnog om de vrouw die hen heeft samengebracht een bijzondere rol te geven tijdens die voor hen zo belangrijke ceremonie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Samantha Steenwijk: “Ik heb geen imagoschade geleden”

Next Article

René Schuurmans: “Daar kom ik nooit meer overheen”

You might be interested in …

Showbiss.nl