Samantha Steenwijk: “Ik heb geen imagoschade geleden”

Foto: VTM

Ze moest naar de rechtbank

Er was een periode dat we niet rond Samantha Steenwijk heen konden. Ze leek overal op te duiken en sommigen hadden even genoeg van haar. Zelf besloot ze ook om een stapje terug te zetten.

“Buiten dat is de coronatijd voorbij, dus heb ik ook wat minder tijd voor andere dingen, omdat ik weer kan optreden. Ik doe echt wel leuke tv-dingetjes en er komen ook leuke dingen aan, maar verder deed ik eventjes een stapje terug”, legt ze uit in Weekend.

Gelukkig hoeft Samantha niet meer naar de rechtszaal waar ze een tijdje geleden oog in oog stond met Yvonne Coldeweijer. Ze beschuldigde Samantha ervan illegale dieetpillen te hebben genomen om af te vallen.

“Ik heb daardoor gelukkig geen imagoschade opgelopen. Ik lees wel dat dat zo is, maar zelf merk ik daar niks van. Gelukkig. Sterker nog, ik ben nog nooit zo omarmd als nu. Ik denk dat dat komt door dat stukje eerlijkheid en doordat ik een keer niet politiek correct meeging.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.