29/05/2024
Antwerpen, BE 16 C

De Nederlandse showbiss

Xander de Buisonjé: “Ik zal dat nooit meer vergeten”

DPG Media Belgie

Om een tweede kindje van hem samen te hebben, moesten Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie een Amerikaanse draagmoeder inschakelen. Zij schonk hen een prachtige dochter Céla-Lynn, maar de bevalling heeft het koppel wel nipt gemist.

“We reden meteen weg naar het ziekenhuis en we kwamen in een file van vijftig kilometer. We werden helemaal gek! We dachten shit, we gaan het gewoon missen. Op een gegeven moment zei ik: ‘Schat, we moeten even de radio aan doen”, citeert Party Sophie in KEK Mama.

Op dat moment speelden ze ‘Imagine’ van John Lennon en het koppel voelde meteen heel wat steun hun richting uit komen. Helaas kwamen ze toch 5 minuten te laat aan in het ziekenhuis.

“We kregen het meisje meteen in onze armen gedrukt. Ik zal het nooit van mijn leven vergeten. En dat we de geboorte van onze dochter hebben moeten missen is een teken dat het zo moest zijn. Toen we binnenkwamen lag ze heel vredig op de borst van haar draagmoeder. Het was wel gek om haar te ontmoeten. Je denkt: als ik deze deur opendoe, dan ga ik mijn dochter zien. God wat was ik nerveus!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Pechvakantie voor Gerard Joling

Next Article

Wolter Kroes: “Hij heeft zijn steentje bijgedragen aan mijn succes”

You might be interested in …

Showbiss.nl