Pechvakantie voor Gerard Joling

Foto: Peter De Smedt

Tijdens de zomervakantie trekt bekend Nederland er graag op uit en dit is niet anders voor Gerard Joling, zo valt in Weekend te lezen.

De zanger heeft een week vakantie gehouden in het Zuid-Franse Cannes. Gerard heeft er genoten van vele boottochten, heeft heerlijk gegeten en heeft zelfs tijd gehad om zijn nieuwe single in te zingen.

Toch heeft de zanger ook een flinke portie pech te verduren gekregen. Zo brak er eerst een tand tijdens een lunch en later werd hij gebeten door de hond van de buren waarna de zanger kort het ziekenhuis moest bezoeken.

Een echte pechvakantie”, vat Gerard gevat samen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.