15/04/2024
Antwerpen, BE 7 C

De Nederlandse showbiss

Xander de Buisonjé en Sophie : ‘’Ik was bloednerveus”

DPG Media Belgie

Zo’n tien jaar geleden werd Sophie, de vrouw van Xander de Buisonjé geopereerd aan een goedaardige tumor in haar buikholte. De tumor werd succesvol verwijderd, maar de kans dat deze terugkwam bij een nieuwe zwangerschap was groot.

Xander en Sophie moesten dus enkele moeilijke beslissingen maken en dat risico wilden ze toch maar niet nemen. Hoe graag ze ook een tweede kindje op de wereld wilden zetten.

In Nederland is het verboden om een draagmoeder in te schakelen als je technisch gezien nog steeds zwanger kunt worden. Xander en Sophie moesten dus op zoek naar een andere oplossing.

Sophie kwam online in contact met een Nederlandse vrouw die haar kinderen met behulp van een Amerikaanse draagmoeder had gekregen. Dat verhaal gaf Sophie een houvast. Via een Amerikaans bureau vond het koppel een draagmoeder in Amerika.

“Er werd een ivf-traject gestart en we vlogen geregeld naar LA voor behandelingen. De eerste keer was ik bloednerveus. Je krijgt toch hormonen toegediend en ik reageerde daar best gevoelig op.” Na enkele teleurstellingen lukte het voor het koppel toch om zwanger te raken en enkele maanden later mochten ze hun dochter in de armen sluiten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Patty Brard: “Ik wist dat de dag zou komen”

Next Article

Het grote drama in het leven van zangeres Mieke

You might be interested in …

Showbiss.nl