Patty Brard: “Ik wist dat de dag zou komen”

Foto: VTM

Patty Brard en haar dochter Priscilla zijn sinds drie jaar terug herenigd. De dames hadden zo’n tien jaar geen contact meer met elkaar, maar dat is nu verleden tijd.

“Nu zijn we meer vriendinnen die samen over kleren en nagels praten, die samen giechelen. Als ze net op vakantie is geweest met haar vader: ‘O, mam, hij was vervelend, o mam, hij was zo lief’ Onlangs appte ze nog om te zeggen hoe blij ze was dat het weer goed gaat tussen ons”, glundert Patty in Libelle.

Patty houdt er erg van als haar dochter haar mama noemt. Dat is volgens haar toch het belangrijkste datje wil horen als moeder.

“Ik wist dat de dag zou komen dat het weer goed zou komen. Ik stond er ook altijd wel voor open. Maar ik ben ook realistisch: take it day by day. Alles heft een reden en alles heeft zijn tijd nodig. Er bestaat geen Excel-sheet waarop uitgestippeld staat hoe het leven zal verlopen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.