15/04/2024
Antwerpen, BE 7 C

De Nederlandse showbiss

Het grote drama in het leven van zangeres Mieke

Foto: Showbiss.nl

In 1997 leerde zangeres Mieke haar huidige man Marc De Coen kennen. Marc was vroeger zelf actief in de showbizz en had een eigen boekingskantoor. Eerder was ze bijna zestien jaar getrouwd met de vroegere BRT-regisseur Hugo Dewaersegger. Maar aan dat huwelijk kwam een tragisch einde na zijn vroegtijdige dood op amper 42-jarige leeftijd, begin 1995.

In een interview met de Belgische krant Gazet van Antwerpen blikt de zangeres terug op dat grote drama in haar leven: “Hugo overleed plots op nieuwjaarsdag 1995 in Marokko. Zijn hart heeft het begeven op reis”, vertelt ze. “Hij was toen nauw betrokken bij de opstart van de regionale televisie RTV, wat toch wel een drukke periode was voor hem.”

“Ik was 37 jaar en bleef achter met onze tienjarige zoon Bart”, vervolgt Mieke. In eerste instantie zette de zangeres haar carrière eventjes op een lager pitje, maar toen ze later weer gelukkig was met Marc, besloot ze om die toch weer te laten ontwaken. Tegenwoordig treedt Mieke veel op samen met Bandit: “Een fantastische zanger, onze stemmen matchen heel mooi”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Xander de Buisonjé en Sophie : ‘’Ik was bloednerveus”

Next Article

Marianne Weber gekwetst door John de Bever

You might be interested in …

Showbiss.nl