Wolter Kroes: “Na de eerste uitzending wisten ze het meteen”

Foto: Peter De Smedt

Verraden door zijn enkel

Ook de kinderen van Wolter Kroes keken mee naar ‘The Masked Singer’. “Na de eerste uitzending, die wij met z’n allen op de bank gekeken hebben, wisten ze het meteen. Ze zeiden allemaal tegelijk: ‘Pap, dat ben jij.”, bevestigt Wolter aan Party.

En gelijk hadden ze dus want Wolter was wel degelijk ‘Kikker’. “Mijn stem was als zanger ook herkenbaarder dan als iemand die geen artiest is. Een zanger wordt sneller herkend dan een presentator”, aldus Wolter Kroes.

Ook zijn enkel heeft hem verraden. “In 2008 heb ik mijn linkerenkel gebroken en sindsdien staat die een beetje naar binnen. Het was een open botbreuk en in het ziekenhuis konden ze het bot van mijn linkerenkel niet helemaal recht krijgen. Als je het weet, zie je een knik boven mijn voet, zo bekent Wolter Kroes aan Party.

Hij bleef desondanks alles ontkennen maar eens al je kinderen tegelijk roepen dat je “Kikker bent, dan  lig je helemaal in een deuk, aldus Kroes. 

Kroes Wolter wordt voor veel programma’s gevraagd maar ziet het niet meteen zitten om al zijn boekingen te gaan afzeggen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.