Thijs Römer en Igone de Jongh leven nog slechts in een weerhuisje

Foto: VTM

De aangiftes tegen Thijs Römer van drie destijds minderjarige vrouwen over grensoverschrijdend gedrag, hakten er ten huize Thijs en Igone de Jongh fameus in. De twee zouden er sindsdien volgens Story compleet naast elkaar leven.

Igone wenst een rechterlijke uitspraak over de beschuldigingen niet af te wachten. “Met een zwaar hard heb ik besloten om mijn liefdesrelatie met Thijs te beëindigen”, verkondigde ze zopas.

Voorlopig delen ze echter nog dezelfde stulp nabij Amsterdam. Omdat ze elkaar voortdurend ontlopen heeft hun huis vandaag veel weg van en weerhuisje, lezen we in Story.

Ter illustratie vernam Story via een bron dat Igone vorige week in de woning verbleef tot ze op theatertour vertrok. Even later kwam Thijs toe. Omdat Igone na haar optreden in Venlo bleef overnachten en een dag later in Breda speelde, had Thijs het rijk alleen.

Veel vrolijkheid valt er echter niet te rapen. “Thijs komt de laatste weken alleen buiten om de honden uit te laten, of een broodnodige boodschap te doen”, besluit het blad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.