23/02/2024
Antwerpen, BE 5 C

De Nederlandse showbiss

Leontine Ruiters daagt niet op voor verjaardagsfeest van Marco

Leontine Borsato (Liz)

‘Andere prioriteiten’

Leontine Ruiters lijkt meer en meer voor zichzelf te kiezen. Na het bedrog dat ze te verwerken kreeg van haar ex-man, kwamen nu ook de beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Een brug te ver, zo blijkt nu want vermoedelijk houdt Leontine het nu helemaal voor bekeken. Waar ze destijds nog alles eraan deed om haar gezin te ondersteunen en op te dagen op familiefeestjes en gezinsuitjes, blijkt ze nu toch eindelijk wel voor zichzelf te kiezen.

De opmerkingen die misdaadexpert John van den Heuvel deed, zullen ongetwijfeld ook wel voor dat extra duwtje gezorgd hebben. Hij deelde mee dat hij “zich te pletter had geschrokken” toen hij de bewijsstukken had gezien, vernam Party.

Leontine verscheen dus niet op de verjaardag van haar ex-man maar had wellicht andere afspraken. Mogelijks met haar nieuwe vriend John Huiberts. Want ze geniet optimaal van elk moment dat ze samen zijn.

“Het is erg fijn om weer gelukt te voelen”, vernam Party via Shownieuws van Anouk Smulders, de boezemvriendin van Leontine. En ook haar kinderen zouden blijk zijn met haar nieuwe liefde.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Matthijs van Nieuwkerk grijpt ook bij Talpa achter het net

Next Article

Zo reageert Rachel Hazes op veroordeling Yvonne Coldeweijer

You might be interested in …

Showbiss.nl