28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Wendy van Dijk: “Ik ben niet bang om onderuit te gaan”

Foto: VTM

Verdwijnt Wendy van Dijk binnenkort van het scherm? Nu haar vriend Erland niet meer bij Talpa werkt zou dat zomaar eens kunnen.

Ook de tv-kijkers vrezen voor de toekomst die Wendy te wachten staat. Sinds ze van RTL naar SBS6 is gegaan, maakt ze de ene flop na de andere. En dat zou voor Talpa een goede reden kunnen zijn om haar contract niet meer te verlengen.

“Goed nieuws voor Erland Galjaard om te vertrekken van het zinkende schip. Slecht nieuws voor zijn vrouw van Wendy van Dijk. Want alleen bij zijn gratie speelde zij nog een rol van betekenis bij SBS”, zegt Bart alias Televisieman in Party.

Maar Wendy geeft niet op, niet op privé-vlak en niet op professioneel gebied. Ze blijft zo positief mogelijk in het leven staan, ook al gaat niet alles zoals gepland.

Op haar site staat het volgende te lezen: “Ik ben niet bang om onderuit te gaan, dat heb ik al jong geleerd. Als je volhoudt, komt er altijd iets goeds uit. De leus bij ons thuis was: ‘Een echte Van Dijk geeft nooit op!’ Dat hebben we van mijn vader meegekregen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Martien Meiland bekent schuld

Next Article

Stef Bos beleeft grootste verdriet van zijn leven

You might be interested in …

Showbiss.nl