Stef Bos beleeft grootste verdriet van zijn leven

Foto: VTM

“Ik was totaal de controle kwijt”

Begin vorig jaar verloor Stef Bos zijn schoonmoeder, nadat zijn schoonvader een hartstilstand kreeg en hierdoor met de auto een afgrond in reed. 

Twee van Stef zijn kinderen zaten die bewuste dag ook in dat voertuig. Zijn oudste Kolya wist de crash maar net te overleven. De politie liet hen uren in het ongewisse en mocht niet communiceren.

Als ouder is dit pure horror, echt een hel waarin je terechtkomt. “Twee uur lang was ik er zeker van dat mijn kinderen er niet meer waren”, bekent Stef. ‘De politie mocht ons geen informatie geven. Ik heb het grootste verdriet van mijn leven aan de horizon gezien. Ik was de controle totaal kwijt”, vertelt Stef.

“Wij leven in een wereld waarin we denken dat we alles kunnen beheren. Tot iemand in je omgeving kanker krijgt of je voor de eerste keer iemand verliest. Dan kom je in een parallelle wereld terecht en besef je hoe kwetsbaar je bent”, aldus Stef Bos aan Dag Allemaal.

Hij sliep twee maanden lang elke nacht in het ziekenhuis bij zijn zoon. “We hebben gesprekken gevoerd die ik zonder dat ongeluk nooit zou gehad hebben”, bekent Stef Bos aan Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.