Martien Meiland bekent schuld

Foto: Play4

Er vloeiden al veel tranen bij de familie Meiland

Wie Martien Meiland zegt, denkt meteen aan zijn inmiddels legendarische slagzin: “Wijnen, wijnen, wijnen.” Dat Martien ervan houdt om het gezellig te maken en dat daarbij de nodige alcohol hoort is al lang geen geheim meer voor de vele fans van de familie en hun programma’s.

Drank is dan ook dé zwakke plek van de familie Meiland.

Toen de familie in 2021 in Zweden verbleef voor opnames werden dan ook intensieve gesprekken gevoerd over het overmatige drankgebruik van vader Martien. Gesprekken waarin dochters Montana en Maxime voor het eerst heel erg huilden in aanwezigheid van hun vader.

Toch zorgde het verdriet van zijn dochters niet meteen voor een ommekeer in het drankgebruik van Martien. Dat schrijft Story op gezag van de biografie die Maxime Meiland onlangs uitbracht.

“Hij moet dan ook wel huilen, maar dan zegt hij uiteindelijk toch nog: ‘Ik weet dat ik te veel drink, maar mijn vader dronk sterke drank, dus op zich valt het bij mij nog wel mee’”. Die vergelijking met zijn eigen vader is volgens Maxime altijd zijn excuus, maar wordt door haar ook afgedaan als gelul. Voor haar is het probleem de hoeveelheid alcohol die haar vader binnenkrijgt, niet het percentage van die alcohol, zo schrijft ze in haar biografie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.