Waarom het nieuwe pension wél een succes wordt volgens Erica Meiland

Foto: SBS6

Met Code Rosé in Noordwijk openen Martien en Erica Meiland opnieuw een pension, in hun woonplaats Noordwijk dit keer. Hoewel ze de afgelopen jaren verschillende keren met een pension begonnen en er ook telkens weer mee stopten, is Erica vastbesloten Code Rosé definitief te behouden.

“Ik zie dit als onze oudedagsvoorziening”, vertelt ze aan Story. “Er zal ongetwijfeld een tijd komen dat de realityreeks op televisie niet meer te zien is. Dan heb je toch inkomsten nodig”, aldus Erica. Bovendien heeft de familie belangrijke lessen geleerd uit hun ervaringen met hun eerdere ondernemingen.

Zo verzorgen ze in hun nieuwe pension alleen nog het ontbijt: “Dat doe ik afwisselend met Martien en onze dochter Maxime”, legt Erica uit. “Het schoonmaken van de bedden en de kamers besteden we nu uit. En er is ook geen diner. Wel zorgen we ervoor dat de mensen zich thuis voelen”, verzekert ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.