20/04/2024
Antwerpen, BE 10 C

De Nederlandse showbiss

Is Nederlandse prinses Amalia opnieuw verliefd?

Foto: RVD

Sinds ze in eigen land een potentieel doelwit van de zogenaamde Mocro Maffia geworden is, kiest de Nederlandse kroonprinses Amalia er steeds vaker voor om haar vrije tijd in het buitenland te spenderen. Op die manier kan ze toch enigszins ontkomen aan de noodzakelijke veiligheidsmaatregelen die haar persoonlijke bewegingsvrijheid in Nederland behoorlijk inperken.

En daarbij lijkt Spanje haar favoriete bestemming te zijn. Dat is op zich niet echt verbazend, aangezien de prinses daar het normale leven kan leiden waar ze zo naar verlangt. En ze voelt zich er vast en zeker ook thuis, alleen al omdat ze de taal vloeiend spreekt. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima voedden hun dochters immers tweetalig op.

Al is er volgens TV Familie nóg een reden waarom Amalia zo vaak in Spanje vertoeft. De Spaanse krant El Nacional berichtte namelijk dat de prinses er een vriendje zou hebben. Dat zou dan haar tweede serieuze relatie zijn. Vorig jaar strandde immers haar eerste relatie met de Duitse miljonairszoon Isebrand Kaldewei, nadat ze eerder op liefdesreis waren geweest naar New York, waar ze samen gespot werden op de Brooklyn Bridge.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Presentatrice gelooft nog in de liefde

Next Article

Waarom het nieuwe pension wél een succes wordt volgens Erica Meiland

You might be interested in …

Showbiss.nl