Moet Studio 100 op zoek naar een nieuw K3’tje

ByLisa Paulussen

01/06/2023
Foto: VTM

De zoektocht naar een opvolger voor Klaasje Meijer bij K3 is nog niet zo heel lang geleden of het ziet er al naar uit dat Studio 100 opnieuw een vervanger of vervangster zal mogen zoeken. 

Als we Yvonne Coldeweijer mogen geloven dan denkt Marthe erover na om te stoppen bij K3 na aanhoudende knieblessures. De laatste shows van K3 moest ze het al rustiger aandoen, en zat ze heel vaak op een stoel op het podium.

“Ze kunnen natuurlijk niet weer een hele zoektocht gaan doen, omdat die laatste nog niet zo lang geleden is. Verder kan Marthe op dit moment nog niet stoppen, omdat ze nog onder contract staat tot 2026. Ze heeft dus nog even tijd om na te denken wat ze wil gaan doen”, schrijft Juicechannel.

Het valt dus nog even af te wachten of Juicechannel wel degelijk gelijk zal krijgen, of dat ze er toch een keertje naast zitten dit keer.  Wordt vervolgd!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.