13/06/2024
Antwerpen, BE 17 C

De Nederlandse showbiss

Voormalig ‘So You Think You Can Dance’-jurylid Euvgenia Parakhina over het moederschap

Foto: VTM

Haar zoon betekent alles voor haar

Danseres en jurylid Euvgenia Parakhina is perfect gelukkig met hoe haar leven momenteel verloopt. Op persoonlijk vlak heeft ze alles wat haar hartje begeert: een stabiel en gelukkig gezinsleven met haar verloofde Jeroen Jorna en hun zoontje Rafael.

Hoewel ze het heel druk heeft met haar danswerk, Euvgenia geeft dansles en jureert veel internationale wedstrijden zoals EK’s en WK’s in het buitenland, heeft ze niet de indruk veel te missen van de jeugd van haar zoon.

“Ik ben echt veel met hem bezig. Ik breng en haal hem elke dag van school. Zo ook met voetbal, zangles en pianoles. Natuurlijk zou ik het liefst 24 uur per dag bij mijn zoontje willen zijn, maar dat is onmogelijk als je werkt”, vertelt ze aan het tijdschrift Weekend. “Mijn werk is ’s avonds dus ik moet een compromis met mezelf sluiten: hoeveel geef ik aan mijn werk en hoeveel aan mijn gezin?”

Weekend wil ook weleens weten hoe Euvgenia zichzelf als moeder zou omschrijven: “Jeroen zegt heel vaak dat ik streng ben, maar ik ervaar dat niet zo. Ik zou streng zijn als Rafael bijvoorbeeld piano speelt en ik hem corrigeer van: ‘Dit had je beter kunnen doen.’ Met school ben ik misschien ook zo. Ik wil graag dat álles lukt. Ik vind het moeilijk om te accepteren dat niet alles in één keer lukt. Ik ben dus best een dominante moeder”, geeft ze toe.

Anderzijds zit er ook een hele zachte moeder in haar. “Als Rafael zegt: ‘Mama mag ik alsjeblieft naar Intertoys?’ Dan zeg ik: ‘Ja, lieverd, wat wil je?’ En dan weet hij dat hij bijna alles kan krijgen wat hij wil. Dan ben ik echt te zacht, ik kan dan moeilijk nee zeggen”, geeft Euvgenia toe tot slot.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Zo ziet het strafblad van Katja Schuurman eruit

Next Article

Volkszanger Tino Martin eerlijk over zijn financiën

You might be interested in …

Showbiss.nl