28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Volkszanger Tino Martin eerlijk over zijn financiën

Foto: Peter De Smedt

Hij boert niet slecht

Net als zijn collega’s in de muziekwereld beleefde volkszanger Tino Martin erg onzekere financiële tijden tijdens corona. Maar sinds de lockdowns verleden tijd zijn puilt zijn agenda opnieuw uit van de optredens en stroomt ook het geld weer vlot binnen.

De volkszanger doet dan ook allesbehalve slechte zaken. Zo is hij de enige eigenaar van Tino Martin Entertainment B.V. In 2017 bedroeg het eigen vermogen van dat bedrijf slechts 87.000 euro. Maar in 2019 was dat bedrag al gestegen naar 1 miljoen euro en mocht Tino zich dus miljonair noemen. Volgens de meest recente cijfers die het bedrijf bij de Kamer van Koophandel deponeerde zou het eigen vermogen inmiddels doorgestegen zijn tot vlak onder de 2 miljoen euro.

Wie de volkszanger wil boeken voor een optreden moet daarvoor dan ook best diep in de buidel tasten. Voor een optreden van een halfuur hoesten geïnteresseerden maar liefst 12.500 euro op, schrijft Party. Maar af te leiden aan zijn overvolle agenda laten zijn fans dat allerminst aan hun hart komen.

Hoewel Tino veel geld investeert in zijn carrière en beweert helemaal niet materialistisch te zijn geeft hij, naast aan zijn villa in Vinkeveen ter waarde van 1,1 miljoen euro, ook graag geld uit aan auto’s en kleding.

“Ik geef geld wel vrij makkelijk uit”, geeft Tino eerlijk toe. “Ik betrap mezelf er weleens op dat ik een winkel binnenloop, drie jassen tegelijk koop en niet eens weet wat het kost. De rekening laat ik gewoon opsturen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Voormalig ‘So You Think You Can Dance’-jurylid Euvgenia Parakhina over het moederschap

Next Article

Jaloezie zorgt voor onrust in het huwelijk van Maxime Meiland en Leroy

You might be interested in …

Showbiss.nl